Bevezető

AZ OLDALT 2016 FEBRUÁRBAN NON-PROFIT CÉLLAL HOZTAM LÉTRE. A DOMAIN KORÁBBI TULAJDONOSAIVAL NINCSEN KAPCSOLATOM, ILYEN JELLEGŰ MEGKERESÉSEKRE NEM TUDOK REAGÁLNI.
 
Ha hallottál már az akvapóniáról, akkor bizonyára tudod, hogy pár évvel ezelőtt egy debreceni fiatalember épített egy akvapóniás rendszert, amit egy passzív szolár üvegházban helyezett el.
 
Amikor ennek a rendszerének a híre bejárta az országot, többen elkezdtek hasonló rendszert építeni. Én is elkezdtem, de az élet közbeszólt, így nem tudtam befejezni. Tavaly újra nekikezdtem, első körben az információgyűjtésnek, de sajnos azt tapasztaltam, hogy a korábban általam látogatott weboldalak már nem, vagy csak részben elérhetőek. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, sem azt, hogy üzemelnek-e még az akkor épített rendszerek, de úgy gondolom, hogy megéri foglalkozni a dologgal.
 
Ennek a honlapnak az a célja, hogy egy minden érdeklődő számára szabadon elérhető tudásbázist hozzon létre, valamint talán sikerül egy kisebb közösséget is kovácsolni az országban élő akvapóniával foglalkozó emberekből akik tapasztalataikkal, ötleteikkel segíthetik egymást.
 
Ha érdekel a téma, esetleg már van is rendszered, tapasztalatod, ötleted, akkor csatlakozz bátran!
 
 
 

Legfrissebb cikk

Alapok | Az oldal használata

Írta: Admin
in Alapok
on 05 február 2016
Találatok: 3853

Az oldal elsődleges célja ismeretek nyújtása a téma iránt érdeklődők számára. A regisztráció ingyenes. Bizonyos menüpontok, úgy mint például a FÓRUM, vagy LETÖLTÉSEK, csak regisztrációt követően érhetőek el.

Minden felhasználóval szemben alapelvárás az intelligens hozzáállás, valamit jó néven veszem, ha valaki nem csak kapni, hanem adni is akar (építő jellegű kritika is hasznos lehet, de a trollkodást szeretném kizárni erről az oldalról).

Kérlek, hogy csak akkor regisztrálj, ha ezeket Te is így gondolod!

Szabadidőmtől függően igyekszem folyamatosan frissíteni az oldalt, de tekintettel a családra és munkára, a frissítések gyakoriságát nem tudom garantálni. Nagyon bízom benne, hogy az oldal beváltja a hozzá fűzött reményeimet, és sokan hasznosnak találják majd az itt fellelhető információkat.

 

Oldal utolsó módosítása

  • 2018 november 08 csütörtök, 12:09:54.